Preview Mode Links will not work in preview mode

Mina roliga kompisar

Nov 19, 2020

Ett underbart avsnitt där vi får komma riktigt nära den briljante komikern och skådespelaren Per Andersson. Han och Katrin samtalar om taxichaufförer som delar med sig av ovanliga trix för att få ordning på magen.

Och att de hellre kör på för fullt och riskera magplask än att göra saker lagom. Katrin blir...


Nov 5, 2020

I detta avsnitt träffar Katrin kompisen och kollegan Charlie Gustafsson som hon just nu spelar pjäsen Tårtljus med. Charlie slog igenom med rollen som Calle i TV-serien "Vår tid är nu", men gjorde faktiskt sin första roll på TV som åttaåring! Katrin och Charlie pratar såklart om detta och också om att det...


Oct 28, 2020

Ett riktigt kanonavsnitt där Katrin träffar en av sina närmaste vänner Charlott Strandberg. Charlott är skådespelerska som vi känner igen från mängder av TV-serier och scenproduktioner, bl.a. Svensson Svensson, Älskade Lotten och Mamma Mia!

Katrin och Charlott pratar om hur det var att ha sina framtänder i en...


Oct 21, 2020

Tobias Persson är skådespelare och komiker. Han har medverkat i mängder av TV-produktioner och har en karriär som stand up-komiker i både Sverige och England. Förra året gjorde han den publik- och kritikerhyllade föreställningen Man på prov som turnérade landet runt.

Katrin och Tobias pratar om att vara...


Oct 14, 2020

Katrin träffar i detta avsnitt Fredrik af Klercker. Fredrik är en mångsysslare som bland mycket annat driver egna klädmärket Klercker, podden Stiljournalen och inte minst det nya spännande vintageprojektet Pete & Harry som lanseras i dagarna. Hans och Katrins samtal kretsar kring elegans, vikten av humor i...